Sienna Miller & Baby Marlowe Take Central Park Stroll — Cute Pic

Tue, October 9, 2012 4:05pm EST by 3 Comments
Sienna Miller baby Marlowe
Pacific Coast News

Sienna kept 3-month-old daughter Marlowe Ottoline snuggled close as the two enjoyed a day in NYC. She already has an impressive head of hair like dad Tom Sturridge!

Sienna Miller, 30, and baby Marlowe, 3 months, stopped at Starbucks to grab a quick drink before heading to Central Park to soak up  the fall afternoon.

The British actress, who welcomed her daughter in July with fiance Tom Sturridgeis back in the Big Apple after spending the summer in London.

The couple was spotted out on Oct. 5 with Tom’s BFF Robert Pattinson, who was in town to attend the premiere of Sienna’s movie The Girl at the Hamptons International Film Festival.

We think baby Marlowe is such a cutie and resembles her daddy, Tom, so much! Just look at that full head of hair!

Tell us what YOU think HollyMoms? Do you think baby Marlowe looks like her daddy?

More Sienna Miller news:

  1. Robert Pattinson Parties In NYC With Sienna Miller — Report
  2. Sienna Miller Gives Birth — Welcomes Beautiful Baby
  3. Sienna Miller’s Baby Name Revealed

Leave a Reply

To comment, please fill in the fields below, enter your comment and select the Comment button.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

View Comment

Billige Beats By Dre

Posted at 12:47 PM on September 29, 2013  

ung mand afviser nepotisme beskyldninger større end berømte elementI Navitimer serie, der nu er en anden nyt medlem Montbrillant Legend. Bortset bærer på det repræsentative stil i denne serie er diameteren udvides til 47mm, bliver den mest ambitiøse serie i Navitimer serie. Breitling Montbrillant Legend med en sjælden ur og sagen som en af ​​de armbånd design, fremhæve sin unikke stil.Jeg har været medlem i min kirke i over 6 år nu, og jeg er blevet såret af medlemmer og ledere, men jeg stadig fortsætte med at gå tilbage. Jo mere jeg læser min bibel og dine blogs jeg mener blot, at det ikke er kirken for mig og min søn. I mit sind jeg føler, at jeg skylder denne kirke, men mit hjerte fortæller mig at komme videre.Dens din gør gooder politik får det bedre af dig og uklarhed din normalt afbalanceret vurdering mate. Jeg ønsker kun folk som du havde en chance for at leve bang i midten af ​​postyret og skræmmende atmosfære, som jeg gjorde. Trist, at selv når alle fakta bliver fremført så sammenhængende som Gove gjorde det folk som du stadig ikke kan se det.Dette varemærke vandrede hele verden og viste de kvalitetskrav mange gange redde mange liv. I 1964 var virksomheden leverandør til Alaska Expedition. I 1968 Moncler designet tøj til den franske Alpint Team som deltog i Grenoble Olympiske Lege ..Ligesom de penge, der flød ligesom Moon River i slutningen af ​​1990’erne til alle dem virkelig forfærdelige online-virksomheder søger denne fond investeringer. Denne ene her er faktisk nyttigt. Men afkastet er slank. Det vigtigste for kollegium børn er deres undersøgelse, og de burde flytte til dette. Sammenlignet med kollegier vil du have et væld af ting, du og de mennesker, du færdes i, vil formentlig være ansvarlig for ligesom lejeaftaler, TV licens, ejendomsvedligeholdelse, indlån og meget mere. Hvor youe kommer til at gennemgå og uanset emne youe tager, kan du finde et par ting hver udenlandsk studerende bør vide, før de kommer til at opholde sig og studere inde i hovedstaden.På trods af en langvarig juridisk kamp, ​​der så hans navn på et tidspunkt fjernes fra stemmesedlen, før en dommer greb ind, holdt Hillsborough County kommissær Jim Norman sædet i øjeblikket indehaves af senator Victor Crist i Tampa for republikanerne. Norman besejret to writein kandidater til at repræsentere dele af Hillsborough og Pasco amter ..Hendes valg inkluderer denne Mulberry Springtime 2012 Engros håndtasker Puppy Carrierits karakteristisk styling og praktiske funktion hjælper det være en glimrende transportør på hendes vegne elskede kæledyr, Daisy. Selvom Moncler er akklimatiseret ved så vrimler piger og fyre, men over til tilvækst Ændring Moncler Udendørs jakker til mænd eller Rediger Moncler jakker til kvinder, fordi dette Moncler hovedparten konsekvent tendens til at gøre Moncler Mænd Vestus overrasket. Sådan at opnå vores Moncler drøm bliver tilfældet.

 Reply
Share this comment at Share with Twitter

Dee Dee

Posted at 12:10 AM on January 6, 2013  

That baby is just the absolute cutest little baby I have seen in a very, very long time.

Thank God, now maybe they quit showing all those other ugly little kids they were always showing of other actors and singers kids, like Jessica Alba, Tobey Maguires kid, Gwen Steffani, Posh Spice, Sarah Jessica Parker, Robert DeNero, Madonna, Angelina Jolie’s ugly kids, Kelly Rippa’s kids, Matthew McConnahey and Woody Harrelson’s REALLY ugly kids, Sandra Bullocks ugly kid, Beyonce’s ugly kid, Katherine Hiegle, Meg Ryans ugly kid, etc., etc., etc…… I can’t figure out why they keep showing all these ugly kids for?

Thank God there are some really cute babies to see now. I think Jason Batemans kid is gorgeous, as is Ali Larters kid, Jennifer Gardners kids, Sharon Stones kids, Maggie Eastwood and Frances Fisher, both of Clint’s ex’s, kids, Julianne Moore’s kids, Brooke Sheilds, Nicole Kidmans kids, Uma Thurmans kids, and many more who I can’t remember there names. This little girl is just so unbeleivably cute, way too cute. I LOVEEEEEEEEEEEEEE little babies and kids with red hair. Just a sucker for them, big time. I always wanted kids with red hair, but my brother got them instead and I got the blonds with gorgeous and stunning blue eyes. Mine were just WAY, WAY too cute too. I got compliments on them everywhere I went. I still do even though they are grown now. LOL.

Sienna’s little girl is going to have some awesome reddish hair. I can’t beleive she has that much hair for only three months old. WOW! She has a beautiful face shape too. She will be a stunner when she gets older, no doubt about it.

 Reply
Share this comment at Share with Twitter

Linda

Posted at 4:45 PM on October 9, 2012  

Wow, she is the image of her dad. It always seems unfair when a baby looks so completely like it’s father! You know, we women go through a lot to bring these babies into the world, and it just seems wrong, somehow, when we can’t see even a morsel of ourselves in their faces! LOL! I can’t see any Sienna in that little face!

 Reply
Share this comment at Share with Twitter