What You Should Do If Your BF's BFF Is Resentful Of Taking His Bro Time Away Like Sean Kingston Is With Selena Gomez

Wed, August 17, 2011 12:11pm EST by 1 Comment

Leave a Reply

To comment, please fill in the fields below, enter your comment and select the Comment button.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

View Comment

zeynep

Posted at 1:03 AM on March 18, 2012  

Var absolutt ikke ment som eeknkrnde mot kristne.. Tror selv pe5 Gud.. Men det virker bare som han er en attentionwhore som av e5 til gjf8r dumme ting som etter min mening forvirrrer hele hans person Hvis han er se5 kristen.. Hvorfor var han utro mot Selena e5 klina me ei annen ?Kristne kan sikkert gjf8re slike feil de e5, ikke det jeg mener.. Men likevel, e5 kline med en jente som var bare en fan , det er helt feil Skulle ikke sagt noe hvis det var en jente han omgikk mye.. c5 det var ff8lelser som gikk over styr .. Den er nemlig helt vanlig.. Ingen vet jo egentlig hva som er sant av det som visstnok har skjedd i Israel.. Men om det er sant det som blir sagt syns jeg det var helt utrolig gjort av han.. Ne5r han viser seg som den flotte fyren han skal ve6re..Jeg har ikke tro pe5 han.. c5 kan heller ikke fatte hva jenter hyler e5 griner over ne5r de ser han for Men det er min mening.. Er jo tilogmed jenter som sender drapstrusler mot Selena fordi de vil ha Bieber for seg selv.. Det er galskap! c5 jeg tror han svever for hf8yt over bakken pe5 den galskapen e5 gjf8r mye teit Er for fin for slikt

 Reply
Share this comment at Share with Twitter